tirsdag den 27. oktober 2009

Stop.

Fårk en dag. Jeg er helt og aldeles mør og øm i kroppen, hovedet og hjertet. Kan faktisk kun overkomme telegramsprog. Stop.
Otto vaccineret. Skriger non-stop i 2 timer derefter. Vil ikke spise resten af dagen.
Anton officielt i trodsalderen. Havde fået time-out i vuggeren. Pædagogen siger velkommen til to år i trods. A splattede ud og nægtede at gå hjem fra vugger, hylede den næste time. Otto vil stadig nødigt spise eller sove. Får m. nød & næppe bikset skod-lasagne sammen. Manden kommer hjem, helt udmattet efter stressende dag i studiet. Begge drenge er halvsure, tunge og irriterende. M & jeg ser opgivende på hinanden. Tager dyb indånding og kommer i gennem den sidste time. Nu sover de begge.

Hvor er den der præmie, man føler så stærkt, at man fortjener efter sådan en dag? Eller bare personlig massør? Hm. Det må blive til en dele-øl samt -smøg i køkkenet.


Anton gør, som vi andre drømmer om. Lægger sig ned midt i det hele, og siger 'gider ik mere'. Gid man selv måtte.

3 kommentarer:

 1. Medfølende tanker herfra! Ingen dag er værre end den, man glæder sig til skal slutte. Fat mod, op på hesten igen - og hvis det går helt galt, så smid dig på fortorvet, så Anton kan se, hvordan det ser ud ;-)
  Polka :-)

  SvarSlet
 2. Puha, det lyder hårdt. Altså jeg er ikke personlig massør, men jeg er zoneterapeut og har et helt specielt arrangement med forkælelse for trætte mødre med trætte skuldre og arme - se det på www.annaszoneterapi.dk under mødregrupper.
  God vind med den 2 årige og lille bebsen :-)fra en mor til en anden

  SvarSlet
 3. Tak, Polka og Anna, altid rart med lidt skulderklap!
  - Og tak for tippet med zoneterapi, Anna, jeg siger det videre!

  SvarSlet