onsdag den 28. oktober 2009

Krea(strid)?

Det blev kun til én øl i går aftes, men en hel masse fest i nat. En lillebitte febervarm baby, som pev og klynkede og græd natten i gennem. Det var bare så synd. Og hårdt. Heldigvis er han sig selv igen her til morgen og griner og hujer. Man bliver godt nok hevet noget rundt i manegen!

Hvad gjorde man før kaffe? Og før computeren?

Kan forstå at det nye i blog-universet er noget gave-kædebrev. Jeg gad bare så godt være med, for damn, der er mange cool damer som laver cool ting! Skal dog lige have hittet ud af min kreative niche. Det må være der et eller andet sted. Jeg ved, at jeg ikke kan tegne, for da jeg sad og tegnede med Anton i morges blev mit ynkelige forsøg på at tegne en hest tolket som en elefant. (Måske var det fordi jeg var skeløjet af træthed?!) Jeg ved, at jeg ikke kan sy. Bliver altid så utålmodig, og vil bare gerne have lortet færdigt (og det ses som regel på resultatet!) Har lært at strikke ret og vrang, men igen arbejder mit utålmodige væsen mig imod. Hvad er der så tilbage... bum-bum. Jeg går lige i Panduro Hobby og finder noget begynder-kit af en art, og vender tilbage som ekspert indenfor ... kartoffeltryk? Origami? Filt? Jeg må prøve mig frem;-)

4 kommentarer:

 1. ej kom nu bare.... hos mig kan man risikere at ende med en perlepladedims ikk :-)
  Og du kan vel altid bage en kiks!?

  SvarSlet
 2. Sig til (og vis frem!), når du finder noget. Jeg leder stadig efter en eller anden form for kreativitet, som jeg faktisk godt kan lide og som måske enda giver mig et zen-moment. Der må da være et eller andet derude. (Pas på Panduro Hobbys julenisser! Been there. Done that. And ain't going back!)

  SvarSlet
 3. Gu kan du da bikse noget sammen!
  Kreativitet handler ikke kun om det færdige produkt, men i langt højere grad om at ha det sjovt undervejs!
  Gør noget du godt ka li :-)
  Bind to sokker sammen og kald det et ballondyr - who cares, bare du har det sjovt undervejs!
  God kamp :-)

  SvarSlet
 4. Haha til jer alle 3:-) Gode tips...
  Tænker at det må blive noget med noget decoupage, for Anton går hele tiden og hiver toiletpapir og servietter i små bitte stykker, og så er man vel allerede halvvejs;-)

  SvarSlet