mandag den 12. oktober 2009

Hårtab og årtab?

I badet i morges opdagede jeg pludselig at jeg skal til det igen. Hårtabet. Sidst jeg ammede fældede jeg så vildt, at jeg til sidst troede, at jeg ville ende med at blive helt skaldet. Heldigvis kom meget af det igen, og nu skal jeg så til at skifte ham igen. Nogen gode råd? Noget særligt man skal spise for at beholde sit dyrebare hår?

I dag er det min rigtige fødselsdag. 27 år. Bag mig ligger 27 gode, svære, lykkelige, ulykkelige og ikke mindst udviklende år. Og jeg kan kun huske glimt fra dem alle. Nogle af årene er tabt, men var selvfølgelig ikke forgæves, da de vel har gjort mig til den jeg er nu. Livet føles nærmest længere og længere jo ældre man bliver, og især, når man har fået børn. Min mor har nu to børnebørn, en sprudlende karriere, masser af tid til fester og venner og er bare så meget i live. Mine børn er stadig små, og jeg kommer forhåbentlig også til at opleve dem få børn og måske endda børnebørn.

Jeg har masser af tid, og masser af år, som bestemt ikke skal tabes og skylles ud med badevandet. De skal leves og snuses og nydes og sanses, for de gror ikke ud igen...

4 kommentarer:

 1. Smukt. Elsker den sammenligning :-)
  Og KÆMPE tillykke til dig idag, din årsunge!

  SvarSlet
 2. tillykke med dagen! Og fantastisk surprise din mand lige havde arrangeret der...

  SvarSlet
 3. Og i øvrigt - jeg har udfordret dig til at lege lidt:
  http://hverdagsjunkie.blogspot.com/2009/10/grn.html
  Håber du har mod og overskud! :-)
  Kh Trine

  SvarSlet
 4. Trine: Tak! Spændende udfordring - jeg er på!
  Og Line: Tak til dig, og ja, det var sgu fantastisk... mere end dagen i dag har været, må man sige, men det kan du jo høre mere om;-)

  SvarSlet