fredag den 17. juni 2011

Før & nu

I mit gamle liv ville jeg denne fredag stå i silende regn med en flaske rosé i hånden og råbe et eller andet til et eller andet band til Start Festival. Derefter videre i byen og danse og råbe noget mere og så ende i noget fuldeskænderi efterfulgt af fuldesex med kæresten. Men i dette, mit nye og lige så dejlige liv, er ingredienserne til en skøn fredag aften nu madder med æggesalat, twilight-film og pizzasnegls-bagning til madpakkerne. Sjovt, som tingene forandrer sig.
Anysways. Jeg bor lige overfor Aarhus' herligste bodega, Troubadouren, og hver fredag og lørdag er der fest. De studerende skal have sig en billig brandert, og det er et fantastisk sted at få sig det, endda med egen hjemmebrændte snaps. Love it. Jeg kan sidde og kigge ned på dem, de unge og friske mennesker (slap dog af med at sige 'de unge mennesker', når du selv er 28!). Og det bedste er, at jeg faktisk (for det meste) ikke misunder dem. Jo, sgu da, selvfølgelig kan man engang i mellem godt trænge til ikke at bage pizzasnegle en fredag aften, og så bare skrue sig ned i et eller andet outfit og kaste sig på hovedet i vodka kurrant og kun tænke på at blive fuldere og fuldere. Men for det meste er det dejligste jo alligevel at have nogle småbitte mennesker sovende i sit hus, som har brug for én, præcis som man er.

1 kommentar:

  1. Jeg har det præcis sådan. Jeg elskede at være stive-trunten og var vildt god til det. Nu elsker jeg at være ædru-mor og det er jeg ligeså god til. Det eneste jeg savner, er de af mine venner der endnu ikke er rykket et niveau op, og derfor stadig huserer i livet på tidspunkter, hvor jeg næsten altid sover.

    SvarSlet