søndag den 12. juni 2011

3. runde

Ahem. Jeg vil bare gerne sige undskyld. Min blogger-muskel har været midlertidigt lammet, men jeg har besluttet mig for at tage hul på noget seriøs genoptræning. Starting now. Og også undskyld for den lidt fjollede måde at semi-annoncere en stor nyhed på. Jeg kunne bare ikke skrive mere end de par linjer førend kvalmen overtog igen.

Men ja, jeg er gravid! Det er stadig ret nyt, men jeg er bare ikke typen, der kan finde ud af at holde på så stor en hemmelighed særlig længe. Derfor ved de fleste i omgangskreds osv. det også (DOG IKKE ARBEJDSGIVER; SÅ IKKE NOGET FACEBOOK-LYKØNSKNING, TAK!) Jeg er 12 uger henne og glad. Træt, men glad. Dårlig, men glad. Udmattet, men stadig ret så glad over, at vi skal have endnu et lille, fint barn.
Fandt ud af det for ca. halvanden måned siden, og vores umiddelbare reaktion var kæmpe-smil og bobler i maven skarpt efterfulgt af 'fuck-hvad-gør-vi-det-kan-vi-sgu-da-ikke'. Men man kan jo som bekendt hvad man vil, og vi vil det. Heldigvis er jeg gift med en supermand. Og heldigvis er vi omgivet af dejlige bedsteforældre, som står på nakken af hinanden for at hjælpe.
Og tænk, hvis man er så heldig at få hele tre dejlige, velskabte unger! For fa'en, sådan et tilbud fra universet takker vi ikke nej til.

PS: Det var IKKE planlagt.


8 kommentarer:

 1. Så tillykke!! :)

  Og alle ved jo at kvalmen går over efter 12. uge (hahahahahaha)

  SvarSlet
 2. Ikke planlagte børn bliver man lige så glad for - taler af erfaring x 2!(-;
  Stort tillykke!

  SvarSlet
 3. TILLYKKE! Barselskaffe i Århus C (når den værste kvalme har lagt sig). Jeps!

  SvarSlet
 4. Også tillykke fra en anonym, men fast læser. Hvor er det dejligt. Jeg troede selv at jeg var ikke planlagt gravid med nr. tre i sidste måned. Det var jeg ikke og blev faktisk en smule skuffet. Glæder mig til at følge med over bloggen:)

  SvarSlet
 5. Wuhuuu! Stort tillykke! Vi skulle lige have nummer 2 - og fik nummer 3 med i pakken. Kæmpe overraskelse (som i OMG - FUCK!), men tilfældigvis var den hemmelige passagerer lige præcis hende vi (også) "manglende" i vores pludselig omfangsrige børneflok.

  SvarSlet
 6. Ih, altså! Stort tillykke! Det bliver da helt fantastisk - planlagt eller nej. For du har ret - tilbuddet om tre velskabte børn fra universet hverken kan eller må man sige nej til :-)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke, har selv 1 semi-uplanlagt, men han er den dejligste unge alligevel. Man klarer det :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med comming-up 3'er :) & at du har vundet en DVD inde hos mig.

  Send mig din adresse på mail (min mailadresse er inde på bloggen), så skipper jeg DVD-skiven afsted.

  SvarSlet