tirsdag den 5. januar 2010

Vælg selv

Føj, hvor har jeg kvalme. Ved ikke om det skyldes de 150 gange jeg var oppe i nat, de tre hønsesalatmadder, kagen eller de 3 kopper kaffe...
Men i aften skal jeg ud og drikke vin med en veninde, som også er mor, og som også trænger til god vin, cigaretter og natteliv. I morgen må vente, for i aften skal jeg nyde. (Og Otto - sov nu lige lidt mere end en halv time ad gangen i nat, ikke? Så lover jeg, at du må gå til alle de fester du vil, når du bliver teenager!)

2010 handler om at prioritere.
At vælge bloggen fremfor støvsugeren (som jeg netop har gjort - det var ikke svært!)
At vælge min mand til, og ikke bare have ham.
At drikke mere gin og mindre amme-te.
At bruge flere penge på mig selv. (Jeg sætter større pris på lækkert tøj end mine børn gør).
At fejle og grine i stedet for at få stress og stram mund.
At lege mere og burde mindre.


... Og så måske også nogle knibeøvelser??

2 kommentarer:

  1. Godt nytår!
    Og det lyder som nogle rigtig gode nytårsfortsætter :)

    SvarSlet
  2. Hej Astrid - og godt nytår.
    Jeg er så glad for at du skriver, den der med at bruge flere penge på tøj til dig selv end dine børn ! Jeg har så svært ved at hoppe med på den hype der ellers kører derude i "mor-land", hvor de små poder går rundt i jeans til en formue. Måske er det bare fordi jeg er så heldig at Rumpen arver tøj fra ikke mindre end fire småpiger, så hun har jo masser af tøj. Og når det nu er brugt skal hun jo heller ikke være så ked af at svine det til, vel ? Desværre arver jeg ikke fra nogen, og da jeg heller ikke sviner mit tøj i samme grad må det da være logisk at tøjbudgettet er MIT :O)

    SvarSlet