tirsdag den 26. januar 2010

Lortedag

Har faktisk haft en ret så fantastisk dag (trods en ret så forfærdelig nat). Men der ligger alligevel et helt særligt skær over denne dag, som jeg er nødt til at dele med bloggen, for ligesom at give et indblik i, hvordan sådan en tirsdag med to blebørn kan spænde af, når de begge giver den max gas. Og undskyld, hvis det er lidt klamt. Faktisk meget. Men man bliver rimelig hærdet, når man står i det og kan faktisk sagtens snakke om baby-tyndskid, mens man spiser karrysuppe!

Altså. På én og samme dag har vi oplevet følgende:

 • Otto gennemskider ble, natdragt og seng kl. 06.
 • Antons morgenble er fyldt til bristepunktet og Morten taber den tonstunge ble på gulvet. Splat. Øv.
 • Eftermiddag: Otto har skidt igen, og i den tro at han er færdig med sit foretagende, tager jeg bleen af ham. Det var han ikke. Øv igen.
 • Her til aften har Anton nullet nøgen rundt (tror i øvrigt der er en lille nudist gemt i ham, han er allergladest, når han har røven bar!) Det kan han sagtens administrere og er rigtig god til at give heads up, inden der skal ske noget stort eller småt. Troede vi. Pludselig hører vi inde fra værelset "HOV! Prøv at se dér!!) Og hov. Små øer af lort (og tis) ligger nu yndigt spredt ud over Antons biltæppe.
Som sagt, man lærer at forholde sig rimeligt afslappet til forskellige fækalier!

3 kommentarer:

 1. Tænk..... Jeg gik ellers her og var af den overbevisning, at det kun er børn der synes det er sjovt at tale om lort..... Måske vi voksne bare er en smule mere raffinerede i omtalen, men morer os kosteligt på bedste barnlige vis..... Hurra ! :oD

  SvarSlet
 2. Mange Mange Mange kram til dig!!!

  SvarSlet
 3. Oh børn og fæses fylder til tider alt alt for meget i ens liv. Jeg fandt også en mærkelig lille kogle på gulvet engang, som jeg undersøgte lidt for grundigt før det gik op for mig, hvad det var ...

  SvarSlet