fredag den 15. januar 2010

Helt sygt

Bloody hell. Synes det er småt med bloggeriet. Til gengæld er der fuld skrald på bacillerne herhjemme. De tager sig en svingom med os alle på skift! Siden 1. december har der været i alt 6 dage, hvor vi alle fire har været raske. Hmf. Håber dæleme ikke det skal være sådan hver vinter!

Nu er jeg hjemme med begge drenge, hvoraf den store er helt febril og flad. Og Morten er i studiet - hele dagen. Nogle gange føler jeg mig som den vildeste sosu-assistent som flintrer underbetalt rundt i uklædelig uniform (i dette tilfælde gråt og nusset joggingtøj og meget, MEGET fedtet hår) og skifter en uendelig strøm af bleer, varter op og tørrer næser og drømmer om en rygepause eller en chartertur.

Jeg går og drømmer om at bruge den kommende børnecheck på:
1) En åndssvagt dyr kjole. Bare fordi. Because I'm worth it, faktisk.
2) En tur til Mallorca med mine drenge. (Men hvad nu hvis de bliver syge? Så er der sgu' ikke meget ferie over det!)
3) En eller anden lækker wellness-agtig selvudviklings weekend!

Nu må det i hvert fald gerne snart blive forår, nå.

4 kommentarer:

 1. Det er ikke meget gavn man har af de der musikermænd, hva'? Og børnechekken bor altid gå lige i lommen på lillemor. God shopping!

  SvarSlet
 2. God bedring med ham! Og god arbejdslyst til dig - kan du ikke placere dem foran tv med en god dvd og så tage et bad imens? Hellere et hurtigt end intet bad overhovedet! Og det er tit dét, der gør underværker for mig.

  Polka

  SvarSlet
 3. Jeg stemmer for wellness-weekend! Så kan intet stoppe dig, du efterlader bare mand og syge børn derhjemme og slukker mobilos. Af sted med dig!

  SvarSlet
 4. Jeg stemmer også helt klart på wellness-weekend evt. på Mallorca :)
  Håber alle snart bliver helt friske.

  SvarSlet