lørdag den 7. november 2009

Hjem

Første aften i vores nye hjem. Fyldte flyttekasser og tomme flytteøl overalt. Er helt træt og mæt og lykkelig og melankolsk. Vi har forladt vores lillebitte lejlighed på 3., som har været vores hjem i knap 3 år. Vi har fordoblet familieantallet i den tid, vi boede der, vi har råbt og skreget og grint og drukket og grædt og kysset.
Kommer til at savne vores lille hule. Men er glad for vores nye slot.
"Hjem" har for mig blandt andet været et lille hummer i Mejlgade i Århus sammen med en depressiv filosofistuderende og en potrygende lydkunstner, en herlig men rodet lejlighed i Østberlin, et parcelhus i Århus Vest og en køjeseng på en efterskole.

Nu er det her, i min nye lejlighed, som jeg selv ejer, sammen med min mand og mine to børn. Nu er det mig, der er den voksne. Mig der er den som skal til generalforsamling og arbejdsweekend. Mig, der skal give mine børn en barndom i denne lejlighed, opgang og gård, som de vil tænke tilbage på med smil og huske som en tid med masser af plads til fri leg og hygge, kakao og godnathistorier.

Jeg vil nu grave mig en sti ind til min seng og håbe på en rolig nat. For hold da kæft, hvor har vi mange flyttekasser, og der skal gerne se nogenlunde beboeligt ud i morgen, når Anton sendes retur fra Århus.

5 kommentarer:

 1. Tillykkeeeeeeee, hvor jeg glæder mig til at se jeres nye slot.

  SvarSlet
 2. fantastisk! Så lykkedes det alligevel :-)

  SvarSlet
 3. Ehjmen, tilykke! Fedt med større gemakker, det kan man altid bruge... ;)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med den nye bolig. Det lyder allerede som et hjem, dine børn kommer til at tænke tilbage på med store trygge og bankende hjerter...

  Kh
  Lykke

  SvarSlet
 5. Ja, det er fantastisk! Men ikke helt ukompliceret at flytte med 2 bittesmå rollinger..!

  SvarSlet