lørdag den 14. november 2009

Hende den sure

Mine børn kender mig, hvis jeg selv skal sige det, mest fra den glade og søde og altomfavnende side. Det gjorde min mand også engang. Men på det sidste er jeg vist gået hen og blevet hende den sure. Der lige løfter et øjenbryn på den der lettere irriterede facon, hvis han tillader sig at svare på mails FØR opvasken er taget. Eller sukker opgivende hvis han er for længe om at give Otto tøj på. Eller bare hele tiden har en rest af surt opstød i mundvigen, og måske - indrømmet - leder en lillebitte smule efter ting, man kan blive irriteret over. (I går var jeg fx mopset fordi han tillod sig at blive forkølet, altså hvad bilder han sig ind?)

Øv. Hvordan får man vendt sådan en sur skude? Jeg gider altså ikke være hende den sure kone, når jeg engang var hende den glade kæreste. (Og faktisk har jeg INTET at brokke mig over på mandefronten lige for tiden - meget irriterende;-))

5 kommentarer:

 1. Årh, hvor jeg kender det! Ofte er det sådan nogle dumme ting man bliver opmærksom på og så får den bare hele armen.

  SvarSlet
 2. Kender det også.
  Blev småsur over at Martin fik migræne da vi var på weekend i Jylland for nogle uger siden. Så var den dejlige fridag sammen, så lissom ødelagt jo, hmpf.
  (og havde så sindsygt dårlig samvittighed samtidig og bagefter over at være en krampe...)

  SvarSlet
 3. Sådan er det også her, og jeg blir tit sur på mig selv over at jeg bliver så irriteret over småting. Går faktisk og øver mig i ikke at brokke mig og være tvær. Og for mig virker det bare at tænke over det, så bare det at du skriver om det gør nok at det ikke går helt galt! :o)
  Held og lykke
  Kamilla

  SvarSlet
 4. Line - Godt at høre, at det ikke kun er mig!
  Ann-Christine - altså det var da også bare for dårligt sådan at få migræne midt i det hele;-) Og den der dårlige samvittighed, kender jeg SÅ godt - man føler sig altså bare lidt dum, ikke?
  Og Kamilla - det hjalp faktisk at se det på skrift!

  SvarSlet
 5. En hurtig kur, er at se sig selv udstillet i programmerne på denne side:
  http://www.dr.dk/dr2/min_kone_er_sur

  Rystende pinligt og skidesjovt.

  SvarSlet