onsdag den 13. juni 2012

Togtur til Vejle

Okayokay, ikke hver anden dag. Men jeg er lovlig undskyldt! Ligger lige nu på sofaen med en feberhed Anton, har lige puttet en nedbrudt og nyslået børnehavedreng og før det, en feberramt og skrigende 5 måneders. Siden sidst har jeg været et smut i København og leget 20-årig (dog med Sigurd på slæb, men som tre-barns mor er ét barn jo lig ingen). Til bogfest med for meget vin og for lidt Genesis, brunch i byen, gåtur med gammel veninde og ungdomsfest hos lillesøster med Sigurd i babyalarmen. Morten og jeg har byttet plads mellem Aarhus og Kbh den sidste uge, og han er lige på trapperne nu. De sidste par dage har jeg haft en veninde til at bo på sofaen, og nu trænger jeg - som så ofte før - til alene-uge på Vejlefjord. Eller bare en nat på Sabro Kro. Eller en time på cafeen. En halv på sofaen før nogen kommer hjem og vil snakke og kysse und so weiter. *
Jeg er træt.

*LÆS forresten Fuhrmanns "Længsler og leverpostej" om emnet. Fantastisk ærlig, vedkommende og SPEJL!

3 kommentarer:

  1. Sabro Kro - don't go there girl. De brune gange sidder fast på nethinden og deres "pomms anna" er ikke turen værd. Hold ud modstå fristelsen! Be strong! (been there done that - hvis du er i fare for at "falde i", så bed mig fortælle om den bussen fyldt med svenske børn og parret der knaldede på parkeringspladsen.

    SvarSlet
  2. T.o.: Nej, det var ikke os, der knaldede.

    SvarSlet
  3. Hohoho!! Åh, Brune Sabro. Har engang været til noget sølvbryllup derude, og ja brunheden var slående. Men en nat uden småkravl er fristende uanset hvor! Ville dog nok foretrække noget spa og smoothie fremfor pommes anna!

    SvarSlet