søndag den 14. februar 2010

Mission Impossible


Vi har kastet os hovedløst ud i et nyt projekt. Projekt "To-små-drenge-sover-på-samme-værelse." Vi må være en slags masochister...
Fortsættelse følger naturligvis!

6 kommentarer:

 1. Uuuh, det lyder som en gyser! Især når man tænker, hvor svært det kan væretat få bare én dreng til at sove på et værelse :-)

  Held og lykke med det dog! Jeg glæder mig til at følge udviklingen. Det skulle ikke undre mig, at det bare går som smurt. Sådan er det altid, når man går og frygter noget helt vildt.

  SvarSlet
 2. Spændende. Jeg glæder mig meget til at læse hvordan det går, for jeg står selv overfor samme projekt om en tre måneders tid :)

  SvarSlet
 3. Så for satan! Det er sgu en cliffhanger der vil noget. Glæder mig meget til at følge med.

  SvarSlet
 4. Spændende, spændende, spændende...Og det skal nok gå godt...det er først skridt på vejen til det dér band-kollektiv!!!

  SvarSlet
 5. Er det fordi du er bange for at de vækker hinanden? Det var i hvert fald min største frygt, da vores piger rykkede på samme værelse. Heldigvis blev frygten gjort til skamme. Og bliver det til dels stadig. Jeg tror på I kan (alle sammen:)) og på det samme som Lotte B skriver, at det er første skridt til det der band og interrail.

  SvarSlet
 6. Tak for jeres støtte - meget nødvendigt!! Keep it coming;-)

  SvarSlet