torsdag den 4. februar 2010

Kalder alle enheder

Kære Anna Skyggebjerg. Hvordan i al-hele-hule-helvede fik du verden (eller bare hverdagen) til at hænge sammen som enlig mor til 2?? Altså jeg har jo bogen, Super Mor med alle tips'ene, men altså - hver evig eneste dag?
Jeg er gået i træningslejr. For Morten skal på Europa-turné sammen med et amerikansk band, og nej, vi skal ikke med.

Anton, Otto og mig. Vi skal være hjemme ret så alene i det meste af marts. Jeg er begyndt at varsle alle former for hjælpe-instanser, om at der nok kan forventes overarbejde i den måned. Og jeg er også at lave en slags overlevelsesstrategi.

- Må lave sygt meget kødsovs til nedfrysning.
- Må sove in advance.
- Må arbejde på at få selvrensende hud og hår, så det der med bad ikke bliver et issue.
- Må fylde kælderen op med bleer og dåsemos og trøstechokolade.

Og altså, så må jeg sluge min stolthed og bede alle jeg kender om at komme forbi med lidt overskud og vin.


11 kommentarer:

 1. Jeg kommer gerne med vin, chokolade, brownies, fnis og andre overlevelsesnødvendigheder.
  say the word!

  SvarSlet
 2. Jeg har været alene hele denne uge (og ja, det blegner lidt ift til din version, men er heller ikke gift med sådan en verdensmand som din). Og det er lykkedes mig at undgå at lave mad OVERHOVEDET hele ugen (9 dage nøjagtigt). Besluttede mig simpelthen for at trænge mig på. Så vi møder op til diverse familiemedlemmer og venner og spiser og skrider igen - hver dag. Tak. Det er et fantastisk koncept. Som kan nydes når først man har slugt hele stoltheden. (krøllen på halen blev at bilen sad fast i sneen og vi derfor også bliver fragtet frem og tilbage hver dag, smart)

  SvarSlet
 3. Astrid. Vi er her. Og kommer gerne med mad, og aflastning. Købe en bunke af Nettos øko pizzaer, en røvfuld minutnudler, vitaminer, gulerødder og boller i lange baner. Jeg er SÅ klar på at lægge en plan med dig. Kan kun sige som Lis: say the word!

  SvarSlet
 4. Det kan jo næsten gå hen og blive festligt?

  Jeg er også rigtig tit alene med mine 3 piger, så jeg kender din frygt for det åbne hav. Jeg har dog ikke prøvet en måned i streg, men synes ingen medsøstre skal stå alene.

  SvarSlet
 5. Jeg melder mig straks i køen med rødvin og dén slags mad som ingen smummy ville være bekendt at servere for sine økounger.
  Eller... endnu bedre... du snupper da drengene med en tur til Horsens - så skal du eddermaeme opleve forkælelse hurtigere end du kan nå at sige 'astibrandert'....

  SvarSlet
 6. Jeg tror at Annas tip i Zen for mødre omkring suppekogning falder på et tørt sted her inden han tager afsted :-) Skal selv være græsenke i 2½ måned og kan slet ikke overskue det - og jeg har ikke engang børn!! Så gode tanker sendes din vej!

  SvarSlet
 7. Du siger bare til. Så rykker jeg gerne ind med assistance, hvad end du har har brug for indkøb, legekammerater til ungerne (eller lidt voksen-tid) - eller bare plain and simple søvn:)

  Kh
  Lykke

  SvarSlet
 8. Findes det der tørshampo som gamle damer brugte i gamle dage stadig?

  SvarSlet
 9. Jeg kommer med en masse vin og lommen fuld af svinere til mænd der bare kan daffe Europa rundt, når konen sidder hjemme med brysterne hængende nede om knæerne.

  SvarSlet
 10. Kom! Allesammen!! I er så søde og pæne, og jeg vil gerne drikke vin og bitche over min mand sammen med jer alle;-)

  SvarSlet
 11. Kære Astrid,
  Kan du huske, at jeg skrev i "Super Mor", at en af de mest positive erfaringer, jeg fik gennem 7 år som enlig mor, var at møde andre kvinders generøsitet? Hele tiden var der nogen, der stillede op, når det brændte på. Særligt, hvis jeg huskede at spørge - i stedet for at lade som om jeg kunne klare det hele selv. I rest my case!
  (Men det er nu stadigvæk en god idé med pastasovs i fryseren!)

  Jeg vil vædde med, det bliver en super måned. With a little help from your friends. Hvem gider fise Europa rundt med et band, når man kan have sin egen lejlighed fuld af kvinder og børn?

  Knus,
  Anna

  SvarSlet