tirsdag den 6. april 2010

Få mig hjem!

Jeg blogger for at undgå at blive sindssyg. Og lige nu blogger jeg for at undgå at ødelægge svigermors pæne porcelæn i raseri. Jeg har nu opholdt mig under mine svigerforældres tag i 5 dage, og jeg har nu fundet svaret på spørgsmålet: "hvor længe kan man mon bo hos sine svigerforældre uden at blive sinddsyg?"

Hold nu op med at støvsuge hver eneste gang en af ungerne har spist en bolle. Hold nu lige op med at gentage de samme 3 fraser igen og igen (omhandlende hvor meget de glæder sig til pension, hvor forurenet der er i København - "og så alle de MENNEsker", og om hvor god en butik REMA 1000 er at handle i - "og så er de altid så søde dernede") Og please, hold op med, at spørge om vi nu er klar til at få pakket sådan cirka 7 gange det sidste døgn før vi skal afsted.

Come nu lige on. De er lige omkring de 60, og det vil overraske mig, hvis ikke pladen kører i sammer rille i de næste 30 år. Jeg bliver både hidsig og lidt trist. For jeg synes det er få tidligt at gå i stå. Og nå ja, så har jeg forresten fundet ud af, at jeg aldrig somialdrig kommer til at bo i så lille en by, hvor der kun findes parcelhuskvarterer. Jeg bliver desperat af at kigge på de samme huse, hvor alle tingene står de samme steder og hvor kaffen altid bliver drukket på samme tid, sted og måde hver dag. Hjem til København, NU. Tak.

6 kommentarer:

 1. Godt brølt! Jeg tænker nu bare i det helt sjove: at din svigermor læser din blog, for så er der da lagt i ovnen til en rask lille 'snak'.

  SvarSlet
 2. Hvis nu bare min Far Med Kone ikke læste med hos mig, så kunne du læse en nærmest ens beretning fra vores 2 (to, kun) dage hos dem... SUK!

  SvarSlet
 3. TAK for at råbe dine frustrationer ud i blogsfæren, for de minder så uhyggeligt meget om mine egne (minus børnene)!

  Her bor svigermor langt væk, og selvom det kan være rart, betyder det at man skal bo hos hende når hun besøges. Og jeg er sådan en der holder af RO om morgenen. Ro som i: Hold nu kæft, og hvis du begynder at diskutere konventionelle gulerødder vs. økologiske eller siger et ord mere omkring vores bryllup, før klokken bliver 9 så slår jeg dig ned. Eller tager på en meget lang gåtur i skoven, der varer helt indtil søndag hvor vi skal hjem.

  Håber du nyder at være hjemme :-)

  SvarSlet
 4. Åh alle gode tanker til dig - næstefter søvnunderskud er det den værste form for tortur. Hos mig er det så desværre mine egne forældre, der trækker tråde ud... åh, når min mor begynder at spørge til gamle gymnasieveninders liv, er jeg næsten ved at dø

  SvarSlet
 5. Heh - hvor ondt det end må lyde hepper jeg lidt på Annamettes skæbneironiseren!
  Men det er kun fordi jeg ved du er så djævelsk dejlig, Astrid, at enhver vil tilgive dig bare du smiler ;-)

  KNUS

  SvarSlet
 6. For sjovt (nej, jeg ved godt, at det IKKE er sjovt) Men hvordan kan 5 dage komme på tale? Overhovedet? Tror altså at der skal holdes liv i klichéen om, at gæster lugter af fisk efter 3 dage (også med omvendt fortegn og ISÆR hos en svigerfamilie).

  SvarSlet