tirsdag den 15. december 2009

Kærlighed i Amager Centret...

Sygt barn igen. Anton har halsbetændelse og hoster så det gør ondt langt ind i hjertet. Vi har pakket os ind i en lille osteklokke i disse dage, som kun består af os 4, en masse højtlæsning, snotaftørring, trøstning og isspisning. Det her fortryder jeg helt sikkert at have skrevet, men jeg synes nogle gange det er en lille smule dejligt at have en lille febervarm og helt splattet dreng klistret til kroppen. Man føler sig helt særligt omsorgsfuld og modervigtig.
Verden kan også bare passe sig selv, for midt i Københavns røvhul, Amager Centret, oplevede jeg i dag en bølge af den der fine kærlighed, ligesom den på film, hvor man bare ved man hører sammen, da Otto og jeg stod og ventede på at Morten og Anton skulle blive færdige ved lægen. Selv om Anton hylede med snot i hele fjæset og Morten så pænt stresset og søvnsvigtet ud, var det bare mine drenge, og de har mig og jeg har dem.

6 kommentarer:

 1. Ssssh, jeg elsker også febersyge småbørn. De er så søde og slappe og har ikke noget i mod at se Six Feet Under i fjernsynet mens de hænger på en som en lille abeunge...
  /Maren

  SvarSlet
 2. Ej, har også selv sløj dreng pt. Men mine unger skal eddermama ha' meget feber, før de bare ligger! Så egentlig vil jeg hellere på arbejde end vinde hjemmetjansen, når de er syge ;)

  SvarSlet
 3. Det er bare så rigtigt - og mor-agtigt at kunne se igennem fingre med sygdom, søvnunderskud og hvad har vi - og så bare elske ;o)

  SvarSlet
 4. Spørger lige her, måske er der en af jer der læser det. Jeg er ny i blogland og synes det er mega-blæret I har billede og navn på når I skriver kommentarer. Hvordan får jeg det?

  Kh
  Maren

  (www.marenuthaug.blogspot.com)

  SvarSlet
 5. Jeg tror, det er helt okay at synes at feberbørn er dejlige børn.
  Jeg har da selv stået med termometeret i nummi på Ludvig, og heppet og hujet for at få temperaturen lidt op, og så udbrudt "Hjemmedaaaag! Yes!" Det' så hyggeligt!

  SvarSlet
 6. Ja, det er altså lidt dejligt!! Meeen, dog ikke på 4. dagen, hvor ungen egentlig er feberfri, men ikk helt rask nok. Bare på tværs og rastløs. Så begynder man at savne vuggestuen!!

  SvarSlet