onsdag den 29. juli 2009

Miraklet på 3.

Sommerhuset kalder. Vi er på vej på 2 ugers intens samvær, nærvær, hygge ... og ultimativt kaos. Ingen af os kan med rette kaldes ordensmennesker, og vi HADER alt hvad der involverer fornuftig langtidsplanlægning - at pakke kuffert til 2 voksne og 2 børn må siges at høre under denne kategori. Men vi tager afsted med hovedet under armen og en naiv tro på, at det jo for fa'en nok skal gå (..."ellers så køber vi det sgu i Brugsen", som Manden siger!)

I dag har været en kærlighedsdag igen. Den lille er virkelig krøbet ind under huden på mig og åbenbart også på den store. Han tog i forvejen sammen med sin elskede Mormor i dag, og insisterede selv på at kysse os alle farvel, også mindsten. Jeg har tudet og tudet og tudet i dag, og kan næsten ikke rumme de to mirakler. Har bare siddet klistret til baby og eksploderet indeni over hvor vildt det er, at sådan et lille menneske er blevet til. Hvem er han? Hvad drømmer han om? "Everything is possible, 'cause you're a miracle".

Glæder mig til bare at være til sammen med min lille familie i et sommerhus med græsplæne, fiskerleje, gammeldags isvafler og regnvejr - og uden at skulle arbejde min efterfødselskrop op og ned fra 3. sal hver gang man skal have en liter mælk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar