fredag den 17. august 2012

Genstart?

Så er den gal igen. Skriveblokering, forsømmelse, dårlig samvittighed und so weiter. Ih. Ej, ikke dårlig samvittighed faktisk. Mere bare sådan ærgelse over at jeg ikke får det gjort. Blogget, altså. For det er så fin en måde at få gjort noget. Formuleret og fastholdt lidt af den grød, som bløpper rundt inde i den barslendes hovede.
Men ærlig talt, ik? Så kan jeg sgu ikke finde på mere at skrive om. Jeg er færdig med at være hende på barsel. "Åh, jeg er træt, mine unger sover ikke om natten, vildt meget vasketøj og havregrød i håret." Det indlæg har jeg jo skrevet tyve gange før. Men det er sådan set det, der er. Lige nu, i hvert fald. Sigurd starter i vuggestue om to måneder, og så gik denne min sidste barsel. Endnu engang inden jeg synes, den nåede at starte - sådan rigtigt. And then what? Jeg er begyndt at lure lidt på jobsiderne. Men efter snart otte måneder som omvandrende måltid, sosu-assistent og dagplejemor, er der sgu ikke mange akademiske tanker tilbage. Jeg aaaaaner ikke hvad jeg skal, kan eller vil. Og der er i øvrigt heller ingen jobs at få. Drømme? Dem er der heller ikke så mange af lige nu. Det handler om at få en ansættelse, at komme i gang, at yde noget. Det er ikke lige nu, jeg skal starte min egen bogcafé eller være freelancer eller uddanne mig til kok - bare sådan for sjov. Vi skal have en fast indkomst til alle de der regninger. Bilen skal på værksted, ungerne skal snart have nye flyverdragter og alt det der. Jeeeeeessus, hvornår endte man der? Lad mig nu skide det hele et stykke, rejse lidt rundt i Ecuador - bare for sjov. Tage et motocykelkørekort, bare for at prøve det. Ikke altid prioritere, overveje, planlægge. Grrr.
Hvilken frejdig måde at genstarte bloggen, n'est-pas? Givetvis et grelt tilfælde af post-ferie blues. Ferien var nemlig ret så fucking fantastisk, forresten. Hverdagen lige nu? Not so much. Men lige nu skinner solen, så jeg iler ud i byen og køber mig en kaffe og snuser lidt til alle de andre mennesker.

4 kommentarer:

 1. Øl snart, ja? Jeg kan godt snakke lidt spansk til dig, mens du drikker. Med ecuadoriansk accent.

  SvarSlet
 2. Øl snarest!! Og tal meget gerne spansk imens. Jeg er klar - du siger til!

  SvarSlet
 3. Åh! Jeg kan nikke genkendende til det nu skriver!

  SvarSlet
 4. Håber snart at høre nyt fra din blog...:-)

  SvarSlet